DSC_0048

Mammabloggaajat shoppailemassa uudistuneessa Forumissa!

09.11.2013 kirj. Mimmi

Tapasin tällä viikolla mammabloggaajat Mami Go Go-blogin Mintun ja Oi Mutsi Mutsi-blogin Elsan Forumissa lounaan ja shoppailun merkeissä. Treffasimme klo 12 Olearysissa, jossa nautimme heti ensimmäiseksi lounasta.

DSC_0008
Elsa maistoi juustoburgeria ja Minttu tilasi kasvisrisoton, minä pääsin vihdoin testaamaan kovasti kehutut Olearysin ribsit. Kylläpä muuten kelpasi maha täynnä jatkaa shoppailemaan uudistuneisiin kolmannen kerroksen lastenvaateliikkeisiin!

DSC_0014
Bloggaajien kanssa syömässä on kirjoittamaton sääntö, ettei annoksiin kosketa ennenkuin ne on kuvattu! :D

DSC_0017

DSC_0020
Molemmat mammoista saivat 100€ käytettäväksi kolmannen kerroksen uudistuneisiin lastenvaateliikkeisiin. Aloitimme kierroksen H&M Kids-myymälästä, joka sai kovasti kehuja kokonsa ja valikoimansa puolesta. Minttu ja Elsa totesivat käyttävänsä myös ketjuliikkeiden vaatteita lapsillaan merkkivaatteiden rinnalla. Minttu vitsaili, että kohta on jopa uniikimpaa käyttää pelkästään ketjuliikkeiden vaatteita lapsella.

DSC_0026
Uusi DramaBox-liike heti H&M Kidsin vieressä ihastutti molempia mammoja. Myynnissä liikkeessä oli mm. Mintun pitkään kuolailemia Collegien-merkin tossuja.

DSC_0028
Movember-tossut! Näitä löytyi muuten myös aikuisten koossa.

DSC_0032
Lopulta Minttu päätyi hankkimaan Dramaboxista molemmille pojilleen Collegien tossut.

DSC_0038
Elsa ihastui puolestaan DramaBoxissa ruotsalaisen Emma och Malena-merkin tuotteisiin. Ostoskoriin päätyi pojalle sekä ankkuricollege että makrillikuvioidut leggarit, punaista kalastajapipoa tietenkään unohtamatta!

DSC_0041
DramaBoxin jälkeen vuorossa oli Seppälän lastenvaatepuoli, jonka baby-mallisto herätti huokailuja naisissa. Seppälä Baby-malliston kokovalikoimaa toivottiin suuremmaksi, ainakin kokoon 116 saakka.

DSC_0042
Rainbow Sean ja S.Oliver Kidsin  jälkeen siirryimme Reiman haalareiden kimppuun JesperJuniorin puolelle. Molemmat mammoista olivat nimittäin nimenneet yhdeksi lempparimerkikseen Suomalaisen Reiman. Lasten ulkoiluvaatteista löytyi hyviä alennuksia, mutta tällä kertaa sopivaa haalaria ei kuitenkaan löytynyt.

DSC_0043
Minttu totesi tämän pipon olevan mahdollisesti seuraava hitti lastenvaatepuolella.

DSC_0045
Galaxy-kuvioinen Reiman Angry Birds-takki herätti kiinnostusta. Tytöille samaa takkia oli tarjolla pinkkinä.

DSC_0048
Mammat tutkimassa Tutta-merkin kokovalikoimaa.

DSC_0051
Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, pistäydyimme vielä Name itin myymälässä, jonka jälkeen palasimme H&M:lle hakemaan mukaan yhden haalarin ja viidakkohiuspinnejä, joita pojatkin voivat huoletta käyttää.

DSC_0052
Loppuun vielä Kippoon jugurttijäätelön ääreen jutustelemaan ja kolmen tunnin tiukka rutistus oli ohi.

Forumin muista liikkeistä naiset mainitsivat lastenvaatelemppareikseen Ponkesin, josta saa mm. Makia-merkin lastenvaatteita, Lindexin ja KappAhllin. Sekä Elsa, että Minttu mainitsivat molemmat lastenvaatteissa tärkeimmäksi käytännöllisyyden, kumpikaan ei halua pukea lapsiaan ”liian aikuiseksi”. Elsa totesi, että lasta on kiva pukea ja siitä tulee myös itselleen hyvä mieli, molempien mielestä on hyvä, että ”pikkuaikuiset”-trendistä on päästy jo eteenpäin.

Molemmat toivovat, että kuluttajien merkkikriittisyys ajaa myös merkkejä tekemään ekologisia valintoja ja satsaamaan laatuun. Trendilastenvaatteille olisi Elsan mielestä enemmänkin kysyntää keskustassa ja DramaBoxin valikoimaan toivottiin vieläkin lisää kivoja merkkejä. Minttu totesi mielellään käyvänsä paikan päällä liikkeissä tutkimassa vaatteita livenä ja jutustelemassa myyjien kanssa, vaikka tietysti myös mm. nettikirppiksiltä tulee ostettua vaatteita. Kengät molemmat ostavat kuitenkin aina uutena.

Erityiskiitokset mammat antoivat Forumin lastenhoitohuoneelle, johon on panostettu kunnolla ja joka erottuu edukseen. Lisäksi ravintolat joihin on helppo tulla myös vaunujen kanssa saivat molemmilta kiitosta. Elsakin uskaltautuu jatkossa kuulemma sopimaan treffit Forumiin!

Kiitos naiset kivasta shoppailupäivästä ja tervetuloa Forumiin jatkossakin!

<3 Mimmi

 


Pin It